Mladi žive solidarnost

Ruka1

Iako moderno društvo prezentira važnost uzdizanja sebe i vlastitih potreba na pijedestal, spremnost pomoći onima koji su u nevolji ne jenjava. Mladi uključeni u projekt '72 sata bez kompromisa' pokazat će da su željni pridonijeti promjenama društva na bolje, aktivirati se za plemeniti cilj. Projekt '72 sata bez kompromisa' daje konkretne smjernice gdje i kako se pokrenuti, živjeti solidarnost, gledati otvorenim očima realnost i pružiti ruku u trenutku potrebe.

Mladi stoje u središtu pozornosti

Pozorn

Brojne akcije koje će se provoditi tijekom trodnevnog trajanja '72 sata bez kompromisa' pokazat će snagu i važnost mladih koji znaju udružiti snage. U središtu svih aktivnosti će biti mladi: od onih koji će uložiti brojne sate u organizaciju projekta pri traženju akcija i volontera do onih koji će svoje vrijeme i talente beskompromisno staviti na raspolaganje.

Mladi razbijaju predrasude

Tako se olako stavljaju različite etikete na određene skupine ljudi. Projektom '72 sata bez kompromisa' mladi će raskrinkati te predrasude i približiti se onima koje društvo odbacuje. Kada se makne od predrasuda otkrivaju se novi vidici, nova prijateljstva, nove spoznaje.

Mladi se nalaze pred izazovom

Izazov

Ni jedna akcija ne bi mogla biti ostvarena bez mladih i njihove spremnosti prihvatiti izazov volontiranja. '72 sata bez kompromisa' će potaknuti mlade da izađu iz svoje sigurne zone i hrabro se suoče sa svojim sposobnostima, otkriju neotkrivene talente i daruju one koje već posjeduju.

Mladi rade zajedno

Stotine mladih bit će mehanizam '72 sata bez kompromisa', svojim radom učinit će da u tri dana svijet doista postane ljepše mjesto za život. Zajedništvo i timski rad bit će vidljivi na brojnim lokalnim akcijama diljem Dubrovnika, Metkovića, Osijeka, Sinja, Siska, Slavonskog Broda, Splita, Suhopolja, Zadra i Zagreba. Udruženi talenti, snaga i nesebično davanje pomaknut će sve granice.