Najava akcija - Split

SREĆA JE POLA LJEPOTE!

Volonterski maraton 72 sata bez kompromisa polako se zahuktava u Splitu! Splitski volonteri nestrpljivo iščekuju svoje startne pozicije, a utrka će biti puna veselja sve do cilja. Neke akcije su toliko genijalne da se rado ponavljaju! Tako su treću godinu zaredom, učenice Obrtničke škole u Splitu odlučile su svoje vješte ruke staviti na usluge korisnicima splitskog Caritasa. Kako spojiti ugodno s korisnim? Od 18. do 21. listopada 2018., prostorije škole postat će mali kozmetički raj na zemlji. Učenice će tako pokazati svoje talente, a korisnici će uživati u besplatnim kozmetičkim tretmanima, novim frizurama, šišanju, brijanju… svemu što požele! U paketu dolaze korisni kozmetički savjeti, druženje i nezaobilazne "ćakule"!

Tko će imati najbolji makeover? Tko će nas oboriti s nogu? Tko će biti neprepoznatljiv? Čije ruke će napraviti najviše frizura? Što će napraviti vrsne kozmetičarke i frizerke? Pratite na našim društvenim mrežama!

Želimo im puno zabave, kreativnosti i uživancije!

 

 

KAD SE MALE RUKE SLOŽE

Dobrih ideja, vrijednih ruku i potrebnih akcija u Splitu ne nedostaje! U 72 sata može se napraviti jako puno, ne šalimo se! Naši volonteri planiraju jednu veliku akciju za koju će im trebati posebnih vještina, znanja i puno dobre volje. Nešto dobro se tu sprema! U beskompromisnom volonterskom vikendu od 18. do 21. listopada 2018., naš sugrađanin kojeg život nije mazio dobit će vodu u kuću! Da, da, dobro ste čuli! Volonteri kreću s postavljanjem u vodovodnih cijevi i svih potrebnih instalacija kako bi opskrba bila omogućena što prije! Tamo gdje je zapelo, uskaču velika srca i snažne ruke za dostojanstven život!

Želiš li ti biti dio ove akcije? Požuri se prijaviti! Još stigneš!

 

HANAKO – ISTINITA BAJKA O DOBROTI

Pažnja, pažnja! Brzo ćemo vam ispričati jednu pravu, savršenu priču o dobroti: dvoje ''kauboja'' i supružnika, Ana Gulin Močić i Igor Mihalj, zatekli su i spasili zapuštene konje u malom dalmatinskom mjestu Plano pokraj Trogira! Zaljubili su se u svoje trkače-mezimce i krenuli u konjičku avanturu. Osnovali su konjički klub, socijalizirali konje, uredili ranč i otvorili ga za javnost. Iako je put bio trnovit, uspjeh je nemjerljiv – pola desetljeća ljubavi prema konjima polako se pretočilo i u priču o terapijskom jahanju.

Savršeno, zar ne? Ali… to nije sve! Osim što su veseli, velikog srca, majstori za dobra djela, Ana i Igor su se pridružili akciji 72 sata bez kompromisa i baš bez kompromisa otvorit će vrata svog konjičkog kluba Hanako za korisnike Centra Juraj Bonači iz Splita od 18. do 21. listopada 2018. Spoj prekrasne prirode, kaubojski štih, relaksacija i terapijsko jahanje samo su dio bogatog izleta na kojeg će ekipa iz Centra zasluženo otići. Je li istina da se za dobrim konjem prašina diže… pitat ćemo ih kad se vrate!

Share This