Najava akcija - Zagreb

Pripreme za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj u punom su jeku! Akcije se dogovaraju u svih deset gradova koji će i ove godine između 18. i 21. listopada provoditi projekt 72 sata bez kompromisa! Vijest o prvim dogovorenim akcijama dobili smo iz grada Zagreba, u kojemu će ove godine više od petsto volontera sudjelovati u različitim akcijama kojima je cilj učiniti Hrvatsku boljim mjestom za život!

U jednoj od akcija djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi posjetit će poznati zagrebački košarkaški klub i zaigrati košarku na istome parketu kao i mnoge poznate košarkaške zvijezde! Hoće li biti prilike za "selfie" s poznatim košarkašima? Tko će zabiti više koševa? Hoćete li baš vi biti s djecom na tim košarkaškim terenima?

Ili!

Hoćete li sudjelovati u akciji projekta 72 sata bez kompromisa u kojoj su životinje u glavnim ulogama? Hranjenje morskih lavova! Čišćenje nastambi za životinje! Provođenje dana u naselju životinjskih stanovinika zasigurno će djeci izbjeglicama ostati u lijepome sjećanju i donijeti mnogo smijeha!

A ti? Koja je tvoja akcija? Prijavi se i saznaj!

 

 

Share This