Novi datumi ovogodišnje volonterske avanture!

Save the date - Imamo nove datume ovogodišnje volonterske avanture!

Budi i ti dio ovogodišnje volonterske avanture koja će se održati od 18. do 21. listopada 2018. U Dubrovniku, Osijeku, Sinju, Splitu, Zadru i Zagrebu a ove godine očekuju se i novi gradovi, koje najavljujemo USKORO.
I ove godine tokom 72 sata više od 2500 mladih zajedničkim snagama kroz različite volonterske akcije beskompromisno staviti svoje vrijeme i vještine na raspolaganje za dobrobit svoje zajednice pritom promičući društvene vrijednosti kao i prijateljstvo, hrabrost, odvažnost, nesebičnost i zajedništvo.

Evo kako je bilo prošlih godina...

Od 2014. do zadnjeg projekta prošle godine volontiralo je preko 5000 mladih od 16 do 30 godina, odrađeno je 750 raznih volonterskih akcija - socijalnih, ekoloških, radnih. Samo prošle, 2017. godine u ovom 72satnom volonterskom maratonu sudjelovalo je 2000 volontera, koji su kroz 290 akcija svojim doprinosom - vremenom, talentima i vještinama - obuhvatili više od 3800 korisnika preko 200 različitih partnerskih institucija poput djece u domovima za nezbrinutu djecu, korisnika domova za stare i nemoćne, korisnika raznih udruga...

A kako će biti ove godine?

To najviše ovisi o tebi! Nemoj ostati zatvoren u svoja četiri zida već se odvaži upustiti u nešto novo – sklopi nova prijateljstva, daruj sebe drugima, osjeti se kao dio zajednice u kojoj živiš. Jednostavno rečeno, kroz beskompromisnost reci svoje 'da' onima kojima si potreban.
Zato – proširi glas među ljudima koje znaš i prati nas i dalje na Facebooku, Instagramu te Twitteru kako bi otkrio sva blaga koja ti spremamo na vrijeme!

Share This