Otvorenje 72 sata - Split

Beskompromisna 72 sata počela su odbrojavati! Okupljanje svih volontera počelo je zajedničkom misom večeras u 19 sati u velikoj sportskoj dvorani Studentskog centra. Misu je predvodio don Vinko Beus, a pjevanjem i sviranjem animirao SKAC bend. Don Vinko istaknuo je da volonteri od sutra kreću donositi radost, u prvom redu donoseći same sebe onima kojima je to najpotrebnije! Naglasio je i da je izvor te prave radosti jedino Isus Krist!

Nakon mise, volonterima se obratila koordinatorica projekta u Splitu – Monika Domazet. Zahvalila je cijelom timu koji je projekt marljivo pripremao sve ovo vrijeme te dala zadnje upute voditeljima akcija i volonterima. Potom je slijedio najzanimljiviji dio za volontere – upoznavanje s dodijeljenim volonterskim mjestom i voditeljem akcije. Za one koji se nisu stigli prijaviti, postojala je i mogućnost last minute prijave na pultu!

Na ovaj način otvoren je projekt 72 sata u Splitu. Majice su podijeljene, volonteri znaju gdje će volontirati! Jedva čekamo sutra da beskompromisno volontiranje zaista započne!

Share This