Pokroviteljstvo Predsjednice RH

Projekt 72 sata bez kompromisa održava se već petgodina zaredom u Republici Hrvatskoj, a ove će se godine više tisuća mladih priključiti projektu u deset gradova između 18. i 21. listopada, kako bi Lijepu Našu učinili boljim mjestom za život!

Vrijednost samoga projekt prepoznala je treću godinu zaredom Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, poručivši svim mladima koji su se odlučili prijaviti na projekt kako im  želi puno uspjeha i zadovoljstva u u plemenitome radu i srdačno ih pozdravlja!

Kako je Predsjednica projekt 72 sata bez kompromisa prepoznala kao važan društveni projekt već pretprošle godine, tako je u svojem dopisu istaknula:

S velikim zadovoljstvom prihvaćam pokroviteljstvo nad petim projektom "72 sata bez kompromisa" koji će se održati između 18. i 21. listopada 2018. u deset hrvatskih gradova i ovom prigodom čestitam vama i vašim suradnicima na pet godina uspješnog rada u promociji sustava pozitivnih vrijednosti u našem društvu i nastojanju da svojim volonterskim radom potaknete mlade ljude na aktivan odnos prema pomoći i potpori. 

Pokroviteljstvo Predsjednice dodatni je poticaj da volontiranjem preobrazimo Hrvatsku nabolje i time damo primjer mladima te ih potaknemo na cjelogodišnje volontiranje i pomaganje onima slabijima u društvu.

 

Share This