Predstavljanje gradova - Suhopolje

Za ovu petu jubilarnu godinu održavanja akcije 72 sata bez kompromisa diljem Hrvatske, prijavilo se čak deset gradova! Kako ne bi sve stalo samo na nabrajanjima, pokušat ćemo vam približiti posebnost svakoga grada kako bi od 18. do 21.listopada cijela Hrvatska uistinu volontirala, darovala se i disala kao jedno.

Na provedbu projekta odlučili smo se jer želimo svima pokazati kako mladi u suradnji s cijelom zajednicom mogu i žele činiti dobro. Privukla nas je velika količina dobra koja se učini tijekom samo 72 sata.

U našoj sredini, prije svih želimo pozvati mlade, a potom sve koji se tako osjećaju da nam se pridruže. U Hrvatskoj želimo pozvati svako i najmanje mjesto da nam se pridruži kako bi Lijepu našu učinili još ljepšom.

Suhopolje je općina u čijem srcu se nalazi crkva sv. Terezije Avilske, kulturno dobro Republike Hrvatske. Kod nas se sastaju Papuk, Bilogora i široka slavonska ravnica, pa uživamo svu ljepotu prirode od šuma do ravnica. Naši stanovnici su ljudi široka slavonskog srca. Nema nas puno, a ne želimo da nas bude još manje pa svim našim akcijama želimo pokazati mladima kako je lijepo živjeti u našoj lijepoj Hrvatskoj.

Zato ove jeseni, od 18. - 21.listopada, postani dio suhopoljske priče - Volontiraj S NAMA!”

Share This